Ste tu: Domov > Ochrana osobných údajov (GDPR)

Ochrana osobných údajov (GDPR)

Dňom 25.5.2018 v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. O ochrane osobných údajov pozemkovým spoločenstvám vznikla povinnosť citlivého prístupu k údajom a informáciám, s ktorými disponuje, vrátane zoznamu vlastníkov a zoznamu nehnuteľností.

Vo všeobecnosti sa jedná o nasledujúce povinnosti:

  • povinnosť prevádzkovateľa,
  • informačná povinnosť (člen spoločenstva musí byť informovaný o skutočnostiach v pozemkovom spoločenstva, ktorého je členom a jednou z možností, ako uvedenú povinnosť dodržať je zriadenie webovej stránky spoločenstva),
  • povinnosť preveriť sprostredkovateľa.

Pozemkovým spoločenstvám pomôžeme zabezpečiť:

  • ochranu osobných údajov vlastníkov,
  • správu registratúry,
  • registratúrny poriadok,
  • smernicu zabezpečení ochrany osobných údajov spoločenstva,
  • školenie povereného zamestnanca.

 

Táto stránka používa iba technické cookies. Viac ...

Novinky

Lesník o premnožených medveďoch: Najprv ho zrazilo auto, potom mu odrezali laby. Čítať


Vzťah k vlastníctvu lesov u nás a v iných krajinách Európy. Vlastník, ktorý si nevie ochrániť majetok alebo sa oň nechce postarať, si ho nezaslúži. Čítať


Budúcnosť výnimočného plemena je neistá. Stratilo domov, získa nový? Čítať


Glosa: Keď vtáčka lapajú... alebo Balada o verejnom osvetlení. Čítať


Zväz spracovateľov dreva SR: Politika envirorezortu je tvrdohlavá a bezohľadná. Populizmus namiesto zdravého rozumu. Čítať


Dokument "Medvede v bučinách" Pozrieť


Vlastníci lesov vyzývajú riaditeľov národných parkov: Prejdite od sľubov k činom. Čítať


Agrorezort: Slovensko má špičkový skener dreva, na svete ich bolo doteraz iba štrnásť. Čítať


Návrh zonácie Národného parku Poloniny: Rozšírenie bezzásahu z 9 na vyše 46 percent. Čítať


Archív

MAAN DM s.r.o.
Lomné 58
090 33 Turany nad Ondavou

e-mail: poradenstvomaan@gmail.com
mobil: (+421) 905 819 726

IČO: 52 416 437
DIČ: 2121021804

IBAN: SK26 0900 0000 0051 5882 4352

Táto stránka používa iba technické cookies. Viac ...

Novinky

Lesník o premnožených medveďoch: Najprv ho zrazilo auto, potom mu odrezali laby. Čítať


Vzťah k vlastníctvu lesov u nás a v iných krajinách Európy. Vlastník, ktorý si nevie ochrániť majetok alebo sa oň nechce postarať, si ho nezaslúži. Čítať


Budúcnosť výnimočného plemena je neistá. Stratilo domov, získa nový? Čítať


Glosa: Keď vtáčka lapajú... alebo Balada o verejnom osvetlení. Čítať


Zväz spracovateľov dreva SR: Politika envirorezortu je tvrdohlavá a bezohľadná. Populizmus namiesto zdravého rozumu. Čítať


Dokument "Medvede v bučinách" Pozrieť


Vlastníci lesov vyzývajú riaditeľov národných parkov: Prejdite od sľubov k činom. Čítať


Agrorezort: Slovensko má špičkový skener dreva, na svete ich bolo doteraz iba štrnásť. Čítať


Návrh zonácie Národného parku Poloniny: Rozšírenie bezzásahu z 9 na vyše 46 percent. Čítať


Archív

MAAN DM s.r.o.
Lomné 58
090 33 Turany nad Ondavou

e-mail: poradenstvomaan@gmail.com
mobil: (+421) 905 819 726

IČO: 52 416 437
DIČ: 2121021804

IBAN: SK26 0900 0000 0051 5882 4352