Ste tu: Domov > Ochrana osobných údajov (GDPR)

Ochrana osobných údajov (GDPR)

Dňom 25.5.2018 v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. O ochrane osobných údajov pozemkovým spoločenstvám vznikla povinnosť citlivého prístupu k údajom a informáciám, s ktorými disponuje, vrátane zoznamu vlastníkov a zoznamu nehnuteľností.

Vo všeobecnosti sa jedná o nasledujúce povinnosti:

  • povinnosť prevádzkovateľa,
  • informačná povinnosť (člen spoločenstva musí byť informovaný o skutočnostiach v pozemkovom spoločenstva, ktorého je členom a jednou z možností, ako uvedenú povinnosť dodržať je zriadenie webovej stránky spoločenstva),
  • povinnosť preveriť sprostredkovateľa.

Pozemkovým spoločenstvám pomôžeme zabezpečiť:

  • ochranu osobných údajov vlastníkov,
  • správu registratúry,
  • registratúrny poriadok,
  • smernicu zabezpečení ochrany osobných údajov spoločenstva,
  • školenie povereného zamestnanca.

 

Táto stránka používa iba technické cookies. Viac ...

Novinky

V okrese Detva mal útočiť medveď. Čítať


V Dolnom Sasku platí možnosť rýchleho odstrelu problémového vlka: Ochrana pasúcich sa hospodárskych zvierat je nevyhnutná. Čítať


Do hotela v Jasnej sa dobýjali medvede. Oficieri NATO utiekli, dvere bránili kuchári a čašníci. Čítať


Holoruby nebude treba, ak sa proti lykožrútovi zasiahne rýchlo a včas. Čítať


Kalamita na Horehroní. Lesy sú v kritickom stave. Môže za to lykožrút. Čítať


Vedúci partie v pestovnej činnosti hovorí, že jeho ľudia sú aj jeho priateľmi. Kvalitná práca je najlepšou reklamou, môže pre nich pýtať vyššie ceny. Čítať


Môže byť plnohodnotným lesníkom ten, kto sa bojí hovoriť o dreve? Čítať


Manuál pre ochranný odstrel medveďa hnedého platí od 1. marca: Problémové šelmy je možné bezpečne usmrtiť aj v intravilánoch miest a obcí. Čítať


Správa TANAP-u vykonávala ťažbu v chránenom území Kôprovej doliny. My sme les podáva podnet na inšpekciu. Čítať


Zdravotný stav slovenských lesov: Jedľa je na tom čoraz lepšie, najviac poškodenou listnatou drevinou je dub. Čítať


V ťažbe a približovaní dreva má byť prvoradá bezpečnosť a čo znamená pre pilčíka prilba, protiporezové nohavice a pevná obuv. Čítať


Archív

MAAN DM s.r.o.
Lomné 58
090 33 Turany nad Ondavou

e-mail: poradenstvomaan@gmail.com
mobil: (+421) 905 819 726

IČO: 52 416 437
DIČ: 2121021804

IBAN: SK26 0900 0000 0051 5882 4352

Táto stránka používa iba technické cookies. Viac ...

Novinky

V okrese Detva mal útočiť medveď. Čítať


V Dolnom Sasku platí možnosť rýchleho odstrelu problémového vlka: Ochrana pasúcich sa hospodárskych zvierat je nevyhnutná. Čítať


Do hotela v Jasnej sa dobýjali medvede. Oficieri NATO utiekli, dvere bránili kuchári a čašníci. Čítať


Holoruby nebude treba, ak sa proti lykožrútovi zasiahne rýchlo a včas. Čítať


Kalamita na Horehroní. Lesy sú v kritickom stave. Môže za to lykožrút. Čítať


Vedúci partie v pestovnej činnosti hovorí, že jeho ľudia sú aj jeho priateľmi. Kvalitná práca je najlepšou reklamou, môže pre nich pýtať vyššie ceny. Čítať


Môže byť plnohodnotným lesníkom ten, kto sa bojí hovoriť o dreve? Čítať


Manuál pre ochranný odstrel medveďa hnedého platí od 1. marca: Problémové šelmy je možné bezpečne usmrtiť aj v intravilánoch miest a obcí. Čítať


Správa TANAP-u vykonávala ťažbu v chránenom území Kôprovej doliny. My sme les podáva podnet na inšpekciu. Čítať


Zdravotný stav slovenských lesov: Jedľa je na tom čoraz lepšie, najviac poškodenou listnatou drevinou je dub. Čítať


V ťažbe a približovaní dreva má byť prvoradá bezpečnosť a čo znamená pre pilčíka prilba, protiporezové nohavice a pevná obuv. Čítať


Archív

MAAN DM s.r.o.
Lomné 58
090 33 Turany nad Ondavou

e-mail: poradenstvomaan@gmail.com
mobil: (+421) 905 819 726

IČO: 52 416 437
DIČ: 2121021804

IBAN: SK26 0900 0000 0051 5882 4352